Merek Kendaraan Listrik

123232

Apa sing luwih gampang tinimbang milih stasiun pengisian daya kanthi milih model mobil listrik utawa hibrida dhewe? Grup MIDA wis nindakake tugas pambuka kanggo sampeyan. Pilih merek lan jinis EV dhewe ing kaca kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng stasiun pengisian daya sing cocog kanggo mobil sampeyan.

MIDA Group duwe kabeh stasiun pengisian daya lan pangisi daya tembok sing dadi pilihan sing tepat kanggo merek mobil listrik sampeyan lan: regane murah! Iki uga ditrapake kanggo kabel pengisian daya sing cocog kanggo mobil sampeyan, sing uga bisa nyaring kanthi make lan model mobil listrik utawa hibrida.

Ngisi daya poin kanggo kabeh mobil listrik Ing sangisore merek mobil sampeyan bakal nemokake model versi listrik sing beda-beda. Stasiun pengisian daya MIDA Groupoffers kanggo kabeh merek mobil hibrida lan listrik, kayata: Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, DS, Fiat, Fisker, Ford, Hyundai, Jaguar, KIA, Landrover, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Smart, Tesla, Toyota, Volkswagen lan Volvo. Kabeh model duwe panjelasan babagan Tipe 1 lan 2, lan babagan opsi ngisi daya nganggo 16A / 32A liwat 1, 2 utawa 3 fase, saliyane kabeh informasi liyane kanggo tuku paling apik!

Kita Kompatibel karo Kabeh Merek Kendaraan Plug-in

laadstation-audi

Audi

laadstation-bmw

BMW

laadstation-chevrolet

Chevrolet

laadstation-chrysler

Chrysler

laadstation-citroen

Citroën

laadstation-ds

DS

laadstation-fiat

Fiat

laadstation-fisker

Fisker

laadstation-ford

Ford

laadstation-honda

Honda

laadstation-hyundai

Hyundai

laadstation-jaguar

Jaguar

laadstation-kia

Kia

laadstation-land-rover

Land Rover

laadstation-mazda

Mazda

laadstation-mercedes-benz

Mercedes-Benz

laadstation-mg

MG

laadstation-mini

Mini

laadstation-mitsubishi

Mitsubishi

laadstation-nissan

Nissan

laadstation-opel

Opel

laadstation-peugeot

Peugeot

laadstation-polestar

Polestar

laadstation-porsche

Porsche

laadstation-renault

Renault

laadstation-seat

KULIT

laadstation-skoda

Skoda

laadstation-smart

Cerdas

laadstation-tesla

Tesla

laadstation-toyota

Toyota

laadstation-volkswagen

Volkswagen

laadstation-volvo

Volvo

AC Charger Gun lan DC Charger Gun kanggo Batere Kendaraan Listrik

3232

  • Tututi kita:
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita