Konektor Charger EV

123232

Jinis-jinis Jinis Konektor Pangisian daya EV

Ana akeh alasan kanggo nimbang ngalih menyang listrik sing nganggo listrik saka mobil bensin.Kendaraan listrik luwih sepi, duwe biaya operasional sing luwih murah lan ngasilake emisi sing luwih murah tinimbang rodha kasebut. Nanging ora kabeh mobil listrik lan plug-in digawe padha. Konektor pengisian daya EV utawa jinis steker standar beda-beda gumantung ing geografi lan model.

guide2

Kepiye aku ngerti plug-in kendaraan listrik sing digunakake?

Nalika sinau bisa uga katon kaya biasane, pancen gampang banget. Kabeh mobil listrik nggunakake konektor sing dadi standar ing pasar masing-masing kanggo pengisian level 1 lan level 2, Amerika Utara, Eropa, China, Jepang, lsp. Tesla mung siji-sijine, nanging kabeh mobil kasebut nggawa kabel adaptor menyang kekuwatan standar pasar. Stasiun pengisian daya Tesla Level 1 utawa 2 uga bisa digunakake kanthi kendaraan listrik non-Tesla, nanging kudu nggunakake adaptor sing bisa dituku saka vendor pihak katelu. Kanggo ngisi daya cepet DC, Tesla duwe jaringan proprietari stasiun Supercharger sing mung bisa digunakake dening kendaraan Tesla, ora ana adaptor sing bisa digunakake ing stasiun kasebut amarga ana proses otentikasi. Mobil Nissan lan Mitsubishi nggunakake CHAdeMO standar Jepang, lan meh saben kendaraan listrik liyane nggunakake standar pangisian daya CCS.

Standar Amerika Utara Tipe 1 EV Plug

type1

Tipe 1 Konektor EV

type2

Soket 1 EV Socket

Standar Eropa IEC62196-2 Konektor Tipe 2 EV

type22

Tipe 2 Konektor EV

socket

Soket Inlet Tipe 2

Konektor tipe 2 asring diarani konektor 'Mennekes', sawise pabrikan Jerman sing nggawe desain kasebut. Dheweke duwe plug 7-pin. UE nyaranake konektor Tipe 2 lan kadang-kadang diarani standar resmi IEC 62196-2.

Jinis konektor muatan EV ing Eropa padha karo sing ana ing Amerika Utara, nanging ana sawetara bedane. Kaping pisanan, listrik rumah tangga standar yaiku 230 volt, meh kaping pindho luwih akeh tinimbang sing digunakake ing Amerika Utara. Ora ana tagihan "level 1" ing Eropa, amarga iku. Kapindho, tinimbang konektor J1772, konektor IEC 62196 Tipe 2, umume diarani mennekes, minangka standar sing digunakake kabeh produsen kajaba Tesla ing Eropa.

Nanging, Tesla bubar ngganti Model 3 saka konektor proprietari dadi konektor Tipe 2. Tesla Model S lan kendaraan Model X sing didol ing Eropa isih nggunakake konektor Tesla, nanging spekulasi dheweke uga bakal pindhah menyang konektor Tipe 2 Eropa.

connector

Konektor CCS Combo 1

socket2

CCS Combo 1 Inlet Socket

connector3

Konektor CCS Combo 2

socket3

CCS Combo 2 Inlet Socket

CCS tegese Sistem Pengisian Gabungan.
Sistem Pengisian Gabungan (CCS) kalebu pangisi daya Combo 1 (CCS1) lan Combo 2 (CCS2).
Wiwit pungkasan taun 2010, pangisi daya generasi sabanjure nggabungake pangisi daya Type1 / Type 2 kanthi konektor arus DC tebal kanggo nggawe CCS 1 (Amerika Utara) lan CCS 2.
Konektor kombinasi iki tegese mobil bisa adaptasi amarga bisa ngisi daya AC liwat konektor ing sisih ndhuwur utawa muatan DC liwat 2 bagean konektor gabungan. Contone, yen sampeyan duwe soket CCS Combo 2 ing mobil sampeyan lan pengin ngisi daya ing omah nganggo AC, sampeyan cukup nempelake plug Tipe 2 normal ing sisih ndhuwur. Sisih konektor DC ngisor tetep kosong.

Ing Eropa, pengisian daya cepet DC padha karo ing Amerika Utara, ing endi CCS minangka standar sing digunakake dening kabeh produsen kajaba Nissan, Mitsubishi. Sistem CCS ing Eropa nggabungake konektor Tipe 2 kanthi pin muatan cepet dc kaya konektor J1772 ing Amerika Utara, dadi nalika uga diarani CCS, konektor rada beda. Model Tesla 3 saiki nggunakake konektor CCS Eropa.

Konektor CHAdeMO Standar Jepang & Socket Inlet CHAdeMO

CHAdeMO Connector

Konektor CHAdeMO

CHAdeMO Socket

Soket CHAdeMO

CHAdeMO: TEPCO sarana Jepang ngembangake CHAdeMo. Iki minangka standar resmi Jepang lan meh kabeh pangisi daya DC DC Jepang nggunakake konektor CHAdeMO. Beda ing Amerika Utara ing endi Nissan lan Mitsubishi dadi siji-sijine pabrikan sing saiki adol kendaraan listrik sing nggunakake konektor CHAdeMO. Mung kendaraan listrik sing nggunakake jinis konektor pengisian daya CHAdeMO EV yaiku Nissan LEAF lan Mitsubishi Outlander PHEV. Kia metu saka CHAdeMO ing 2018 lan saiki nawakake CCS. Konektor CHAdeMO ora nuduhake bagean konektor karo inlet J1772, beda karo sistem CCS, mula mbutuhake inlet ChadeMO tambahan ing mobil Iki mbutuhake port muatan sing luwih gedhe

Konektor Tesla Supercharger EV & Soket Tesla EV

Tesla Supercharger
Tesla EV Socket

Tesla: Tesla nggunakake konektor daya cepet Level 1, Level 2 lan DC sing padha. Iki konektor Tesla kepemilikan sing nampa kabeh voltase, dadi yen standar liyane mbutuhake, ora prelu konektor liyane khusus kanggo muatan cepet DC. Mung kendaraan Tesla sing bisa nggunakake pangisi daya cepet DC, sing diarani Supercharger. Tesla nginstal lan njaga stasiun kasebut, lan kanggo pangguna eksklusif para pelanggan Tesla. Sanajan nganggo kabel adaptor, sampeyan ora bakal bisa ngisi EV non-tesla ing stasiun Tesla Supercharger. Iku amarga ana proses otentikasi sing ngenali kendaraan minangka Tesla sadurunge menehi akses menyang listrik. Ngisi daya Tesla Model S ing dalan liwat Supercharger bisa nambah jarak 170 mil sajrone 30 menit. Nanging versi V3 Tesla Supercharger nambah output listrik udakara 120 kilowatt nganti 200 kW. Supercharger anyar lan anyar sing diluncurake ing taun 2019 lan terus diluncurake, nyepetake 25 persen. Mesthi, jangkoan lan pangisian daya gumantung saka akeh faktor — saka kapasitas batere mobil nganti kacepetan pangisi daya pangisi daya ing kapal, lan liya-liyane - jarak tempuh sampeyan bisa beda-beda. ”

Konektor Pengisian Daya GB GB / T China

DC Connector

Konektor GB / T DC China

Inlet Socket

Soket Inlet China DC GB / T

China minangka pasar paling gedhe - nganti saiki - kanggo kendaraan listrik.
Dheweke wis ngembangake sistem pengisian daya dhewe, kanthi resmi diarani standar Guobiao minangka: GB / T 20234.2 lan GB / T 20234.3.
GB / T 20234.2 nutupi pengisian daya AC (mung fase siji). Colokan lan soket katon kaya Tipe 2, nanging pin lan reseptor diganti.
GB / T 20234.3 nemtokake cara DC cepet digunakake. Mung ana siji sistem pengisian daya DC ing China, tinimbang sistem saingan kaya CHAdeMO, CCS, Tesla-modifikasi, lsp. Sing ditemokake ing negara liya.

Apike, Asosiasi CHAdeMO sing berbasis ing Jepang lan Dewan Listrik China (sing ngontrol GB / T) kerja sama ing sistem DC anyar sing dikenal kanthi jeneng ChaoJi. Ing wulan April 2020, dheweke ngumumake protokol pungkasan sing diarani CHAdeMO 3.0. Iki bakal ngidini ngisi daya luwih saka 500 kW (watesan 600 amp) lan uga bakal ngisi daya bidirectional.Ngelingi China minangka konsumen EV paling gedhe, lan manawa akeh negara regional sing bakal melu kalebu uga India, inisiatif CHAdeMO 3.0 / ChaoJi bisa uga ngilangi CCS kanthi suwe amarga dadi kekuwatan sing ngisi daya.


  • Tututi kita:
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita