Amérika 150A CCS2 dugi ka CCS1 Adapter Fast Charger Adapter pikeun Stasion Ngecas Kandaraan Listrik

Pedaran pondok:

Barang: 150A CCS 2 dugi CCS 1 EV adaptor
CCS Combo 2 Colokkeun kana Parobih kana CCS Combo 1 Colokkeun
Upami kendaraan listrik anjeun ngagaduhan standar Éropa CCS Combo 2 pikeun DC gancang ngecas, sareng anjeun hoyong nganggo DC carjer gancang di AS, Korea, atanapi Taiwan, maka adaptor ieu kanggo anjeun! Adaptor awét ieu ngamungkinkeun muatan CCS Combo 2 kandaraan anjeun kalayan gancang dina sadaya stasiun carjer gancang CCS Combo 1. 200A CCS Combo 2 ka Combo 1 Adaptor

  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Diménsi lengkep

    Fitur
    1. Luyu sareng standar IEC 62196-3: 2014
    2. Penampilan anu saé , Desain ergonomis anu dicekel ku tangan , colokan gampang
    Pasipatan mékanis
    1. hirup mékanis: colokan no-beban / tarik kaluar > 10000 kali
    Kinerja Listrik
    1. Dipeunteun ayeuna: 150A
    2. Tegangan operasi: 1000V DC
    3. résistansi insulasi: > 5MΩ (DC500V)
    4. Suhu terminal naékna: < 50K
    5. Tegangan Teguh : 2000V AC / 1min
    6. Résistansi Kontak : 0,5mΩ Max
    Bahan Terapan
    1. Bahan Kasus: Termoplastik
    2. Terminal : Paduan tambaga, permukaan pérak dilapis
    3. Inner inti: Termoplastik
    3. Kinerja panyalindungan anu saé, kelas perlindungan IP54 (kaayaan damel)
    Kinerja lingkungan
    1. Suhu operasi: -30 ° C ~ + 50 ° C

    Pilihan modél sareng kabel standar

    Modél Dipeunteun ayeuna Spésifikasi kabel
    35125 150A 1AWG * 2C + 6AWG * 1C + 20AWG * 6C






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • Tuturkeun Kami:
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube
    • instagram

    Ninggalkeun Pesen Anjeun:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami