American 150A CCS2 nganti CCS1 Adaptor Charger Cepet kanggo Stasiun Pengisian Kendaraan Listrik

Katrangan singkat:

Barang: 150A CCS 2 nganti CCS 1 EV Adapter
CCS Combo 2 Plug menyang Konverter menyang CCS Combo 1 Plug
Yen kendaraan listrik sampeyan duwe inlet CCS Combo 2 standar Eropa kanggo ngisi daya cepet DC, lan sampeyan pengin nggunakake pangisi daya DC cepet ing AS, Korea, utawa Taiwan, adaptor iki kanggo sampeyan! Adaptor tahan lama iki ngidini muatan kendaraan CCS Combo 2 sampeyan kanthi cepet ing kabeh stasiun pangisi daya cepet CCS Combo 1. 200A CCS Combo 2 nganti Combo 1 Adaptor

  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Order: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran rinci

    Fitur
    1. Patut karo standar IEC 62196-3: 2014
    2. Penampilan sing apik banget, desain ergonomis sing dicekel tangan , gampang dipasang
    Sifat mekanik
    1. Urip mekanik: plug-in tanpa mbukak / tarik metu > 10000 kaping
    Kinerja Listrik
    1. Saiki dirating : 150A
    2. Tegangan operasi: 1000V DC
    3. resistensi isolasi : > 5MΩ (DC500V)
    4. Suhu terminal munggah: < 50K
    5. Tahan Tegangan : 2000V AC / 1min
    6. resistensi kontak: 0,5mΩ Maks
    Bahan Terapan
    1. Materi Kasus: Termoplastik
    2. Terminal : Paduan tembaga, lumahing perak
    3. Inti batin: Termoplastik
    3. Kinerja proteksi sing apik, kelas proteksi IP54 (kondisi kerja)
    Kinerja lingkungan
    1. Suhu operasi: -30 ° C ~ + 50 ° C

    Pilihan model lan kabel standar

    Model Dirating saiki Spesifikasi kabel
    35125 150A 1AWG * 2C + 6AWG * 1C + 20AWG * 6C






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • Tututi kita:
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube
    • instagram

    Ninggalake Pesen Sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita