Panyambung EV Charger

123232

Jinis Béda Konektor Ngecas EV

Aya seueur alesan pikeun nimbangkeun ngaganti kana listrik anu dijalankeun ku mobil tina bénsin.Kandaraan listrik langkung sepi, gaduh biaya operasi anu langkung handap sareng ngahasilkeun émisi anu jauh langkung kirang pikeun roda. Henteu sadaya mobil listrik sareng plug-in didamel sami, nanging. Konektor muatan EV atanapi jinis colokan standar khususna beda-beda di antara géografi sareng modél.

guide2

Kumaha kuring terang plug-in kendaraan listrik kuring anu dianggo?

Nalika diajar tiasa katingalina seueur, éta lumayan saderhana pisan. Sadaya mobil listrik nganggo konektor anu standar di pasarna masing-masing pikeun muatan tingkat 1 sareng tingkat 2, Amérika Kalér, Éropa, Cina, Jepang, sareng sajabana Tesla mangrupikeun hiji-hijina pengecualian, tapi sadaya mobilna nganggo kabel adaptor pikeun kakuatan standar pasar. Stasion muatan Tesla Level 1 atanapi 2 ogé tiasa dianggo ku kendaraan listrik sanés Tesla, tapi aranjeunna kedah nganggo adaptor anu tiasa dipésér ti pihak katilu. Kanggo DC ngecas gancang, Tesla ngagaduhan jaringan proprietari stasiun Supercharger anu ngan ukur kandaraan Tesla anu tiasa nganggo, henteu adaptor tiasa dianggo di stasiun ieu kusabab aya prosés oténtikasi. Mobil Nissan sareng Mitsubishi nganggo standar Jepang CHAdeMO, sareng ampir unggal kendaraan listrik sanés nganggo standar ngecas CCS.

Standar Amérika Kalér Tipe 1 EV Colokkeun

type1

Ketik 1 Panyambung EV

type2

Tipe 1 EV Socket

Standar Éropa IEC62196-2 Tipe 2 EV Panyambung

type22

Ketik 2 Panyambung EV

socket

Stop kontak 2 Inlet

Konektor tipe 2 sering disebat konektor 'Mennekes', saatos pabrik Jerman anu mendesain desainna. Aranjeunna gaduh colokan 7-pin. Uni Éropa nyarankeun panyambungna Tipe 2 sareng aranjeunna kadang dirujuk ku standar resmi IEC 62196-2.

Jinis konektor muatan EV di Éropa sami sareng anu di Amérika Kalér, tapi aya sababaraha bédana. Mimiti, listrik listrik rumah tangga standar nyaéta 230 volt, ampir dua kali langkung seueur ti Amérika Kalér anu dianggo. Henteu aya muatan "tingkat 1" di Éropa, ku sabab éta. Kadua, tibatan konektor J1772, konektor IEC 62196 Type 2, biasa disebut mennekes, nyaéta standar anu dianggo ku sadaya pabrik kecuali Tesla di Éropa.

Sanaos kitu, Tesla nembé ngaganti Model 3 tina konéksi proprietari na kana konektor Tipe 2. Tesla Model S sareng Model X kandaraan anu dijual di Éropa masih nganggo konektor Tesla, tapi spekulasi nyaéta aranjeunna ogé antukna bakal ngalih kana konektor Éropa Tipe 2.

connector

CCS Combo 1 Panyambung

socket2

CCS Combo 1 Inlet Socket

connector3

CCS Combo 2 Panyambung

socket3

CCS Combo 2 Inlet Socket

CCS singkatan tina Sistem Pengisian Gabungan.
Combined Charging System (CCS) nutupan carjer Combo 1 (CCS1) sareng Combo 2 (CCS2).
Ti akhir taun 2010an, generasi pengisi daya salajengna ngahijikeun carjer Type1 / Type 2 kalayan konektor arus DC kandel pikeun nyiptakeun CCS 1 (Amérika Kalér) sareng CCS 2.
Konektor kombinasi ieu hartosna yén mobil tiasa adaptasi kusabab éta tiasa nyandak muatan AC ngalangkungan konektor dina satengah luhur atanapi muatan DC ngalangkungan 2 bagian konektor gabungan. Salaku conto, Upami anjeun gaduh CCS Combo 2 stop kontak dina mobil anjeun sareng hoyong ngeusi batre di bumi dina AC, anjeun cukup nyolok colokan Tipe 2 normal anjeun kana beulah luhur. Bagian DC handap tina konektor tetep kosong.

Di Éropa, DC ngecas gancang sami sareng Amérika Kalér, dimana CCS mangrupikeun standar anu dianggo ku ampir sadaya pabrik kecuali Nissan, Mitsubishi. Sistem CCS di Éropa ngagabungkeun konektor Tipe 2 sareng pin muatan gancang dc tow sapertos konektor J1772 di Amérika Kalér, janten sanaos disebat ogé CCS, éta konektor anu rada béda. Model Tesla 3 ayeuna nganggo konektor CCS Éropa.

Jepang Standar CHAdeMO Connector & CHAdeMO Inlet Socket

CHAdeMO Connector

Panyambung CHAdeMO

CHAdeMO Socket

Soket CHAdeMO

CHAdeMO: utiliti Jepang TEPCO ngembangkeun CHAdeMo. Éta mangrupikeun standar resmi Jepang sareng ampir sadaya pangisi daya gancang DC Jepang nganggo konektor CHAdeMO. Béda di Amérika Kalér dimana Nissan sareng Mitsubishi mangrupikeun hiji-hijina pabrik anu ayeuna ngajual kendaraan listrik anu nganggo konektor CHAdeMO. Hiji-hijina kendaraan listrik anu nganggo jinis konektor muatan CHAdeMO EV nyaéta Nissan LEAF sareng Mitsubishi Outlander PHEV. Kia kaluar CHAdeMO di 2018 sareng ayeuna nawiskeun CCS. Konektor CHAdeMO henteu ngabagi bagéan konektor sareng inlet J1772, sabalikna tina sistem CCS, janten aranjeunna peryogi inlet ChadeMO tambahan dina mobil Ieu ngabutuhkeun port muatan anu langkung ageung

Tesla Supercharger EV Connector & Tesla EV Socket

Tesla Supercharger
Tesla EV Socket

Tesla: Tesla nganggo konektor muatan gancang Level 1, Level 2 sareng DC anu sami. Mangrupikeun konektor Tesla proprietari anu nampi sadayana tegangan, janten salaku standar anu sanésna, teu kedah gaduh konektor sanés khusus pikeun muatan gancang DC. Ngan ukur kandaraan Tesla anu tiasa nganggo pangecas gancang DC, anu disebat Supercharger. Tesla dipasang sareng ngajaga stasion ieu, sareng éta pikeun panggunaan eksklusif konsumén Tesla. Malah ku kabel adaptor, moal mungkin pikeun ngeusi batre EV anu sanés di stasiun Tesla Supercharger. Éta sabab aya prosés oténtikasi anu ngaidentipikasi kendaraan salaku Tesla sateuacan masihan aksés kana kakuatan. Ngecas Tesla Model S dina perjalanan di jalan ngalangkungan Supercharger tiasa nambihan jarak 170 mil sakitar 30 menit. Tapi versi V3 tina Tesla Supercharger naékkeun kaluaran kakuatan tina sakitar 120 kilowatt dugi ka 200 kW. Superchargers anu anyar sareng ningkat, anu diluncurkeun dina 2019 sareng neraskeun, ngagancangkeun 25 persén. Tangtosna, jajaran sareng muatanana gumantung kana seueur faktor — ti kapasitas batré mobil dugi ka gancang ngecas carjer onboard, sareng langkung-janten "jarak tempuh anjeun tiasa bénten-bénten."

Cina GB / T EV Panyambung Konektor

DC Connector

Panyambung Cina GB / T DC

Inlet Socket

Stop kontak Cina DC GB / T Inlet

Cina mangrupikeun pasar pangageungna - sajauh - pikeun kendaraan listrik.
Aranjeunna parantos ngembangkeun sistem pengisian nyalira, sacara resmi disebut standar Guobiao na salaku: GB / T 20234.2 sareng GB / T 20234.3.
GB / T 20234.2 nyertakeun ngecas AC (ngan ukur fase). Colokkeun sareng stop kontak na sapertos Tipe 2, tapi pin sareng reséptor dibalikkeun.
GB / T 20234.3 ngahartikeun kumaha gancangna ngecas DC. Ngan aya hiji sistem pengisian DC nasional di Cina, tibatan sistem anu saling bersaing sapertos CHAdeMO, CCS, Tesla-modifikasi, sareng sajabana, aya di nagara-nagara sanés.

Anu matak, Asosiasi CHAdeMO anu berbasis di Jepang sareng Dewan Listrik China (anu ngendalikeun GB / T) damel babarengan dina sistem gancang DC anyar anu dikenal salaku ChaoJi. Dina April 2020, aranjeunna ngumumkeun protokol akhir anu disebut CHAdeMO 3.0. Ieu bakal ngamungkinkeun ngecas langkung ti 500 kW (batesan 600 amps) sareng ogé bakal masihan muatan dua arah.Mertimbangkeun Cina mangrupikeun konsumén panggedéna EVs, sareng seueur nagara daérah sigana bakal kalebet kalebet kamungkinan India, prakarsa CHAdeMO 3.0 / ChaoJi tiasa ngaleungitkeun CCS dina waktosna salaku kakuatan anu dominan dina ngeusi batre.


  • Tuturkeun Kami:
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami