CCS vs Tesla NACS?E iai se mea e uiga i le EV Fast Charging.

CCSvs Tesla NACS?

Va'ai faalemafaufau o oe o se tagata gaosi ta'avale o lo'o taumafai e fai le ta'avale sili ona lelei.E manino lava, o le eletise e tatau ona faʻalelei ma taʻaloga, e tatau ona i ai le tele o avanoa e faʻatau ai ae e foliga manaia le taʻavale e foliga mai e pei o le tycon a Porsche.Ae, o tala uma lava o se EV ofoofogia.Ae peitaʻi, a e faʻatusatusaina poʻo soʻo se isi lava EV pei o se tesla, e amata ona e vaʻai i la latou mulivae o le achilles ma o le ccs port ma le sui o le eletise Amerika.

tesla-ccs-superchargers

O le a matou suʻesuʻeina le faʻaogaina o atinaʻe ma talanoa pe aisea e mafai ai e le tele o fesoʻotaʻiga a le tesla ona faʻatumauina i latou i se laʻa i luma o isi.Afai e te fou i ta'avale eletise, atonu o lo'o e mafaufau pe fa'afefea ona avea se feso'ota'iga a le atunu'u atoa o Ultra-fast charger ma mulivae e le'o mana'omia nei mea e mafai ai ona malaga mamao mamao ma toe fo'i i tua i le atunu'u.E manino lava, e saʻo oe, matou te manaʻomia ni atinaʻe ae i loʻu poto masani i le aveina o taavale eletise i le talafatai i le gataifale ma soʻo se tasi e iai le poto masani e ave taavale eletise eseese e mafai ona taʻu atu ia te oe o loʻo i ai se eseesega tele i le va o le aveina o se Tesla ma le faʻaogaina o le supercharging network a tesla, ma le faʻaaogaina. Ultra America e oʻo atu i le atunuʻu ma e oʻo uma i lalo i le faʻaogaina vave ma le faʻamaoni.

I totonu o le US, o loʻo i ai le tulaga lelei o le apple versus android a itiiti mai mo le taimi nei, e le mafai e isi EVs ona molia i luga o fesoʻotaʻiga a tesla ma i le faʻafeagai e le mafai e teslas ona molia i luga o le ccs network.O le avea ma tagata muamua na aumai se EV e fa'aola vave i le maketi tesla na fa'atulagaina i luga o latou lava feso'ota'iga fa'atasi ma tesla.E na'o le tasi lava le fa'ailoga mo le fa'agesegese ma le vave fa'atonuina e la'ititi mama ma faigofie tele ona fa'aoga na'o le fa'apipi'i ma alu.Ae, o lenei tama mafiafia o se uafu ccs ma se j1772 ituaiga o uafu i luga ma lua soʻo eletise maualuga i le pito i lalo.Atonu e foliga mai o se faʻamatalaga itiiti i se tasi, ae o le faʻataʻitaʻiga o le uaea a tesla e tusa ma le 10 taimi e faigofie ai ona faʻapipiʻi i totonu, naʻo le mamanu o le taulaga.

 

O se mea e uiga i le EV vave totogi.

Muamua, e tatau ona e suʻeina le tele o mea e le-tesla EV e faigata ai ona maua faʻamatalaga e uiga i le maualuga o le eletise i le mea muamua.Mo se fa'ata'ita'iga, afai ou te fia alu i le nofoaga lea o le Electrify America i le lua maila le mamao, ou te le iloa lelei pe fia a latou uta ma pe fia o lo'o avanoa i le taimi nei.E masani ona ou vaʻavaʻai i laʻu telefoni e fuafua ai poʻo fea e totogi ai isi polokalama e pei o le nofoa faʻapipiʻi poʻo le tasi lenei o se fuafuaga sili atu, ae o le taimi lava e te maua ai se ccs charger e pei o lenei Electrified America e mafai lava ona e feagai ma le tele o faʻafitauli.

Ma, e tatau ona e vaʻavaʻai e faʻapipiʻi i totonu o le fale sili ona vave mo lau taavale e aunoa ma le polokaina o se tasi.O isi ta'avale tele i aso nei e tusa ma le 150 kilowatts le maualuga ae o nisi e totogi i le 350 kilowatts, afai e te fa'apipi'i le 150 kilowatt ta'avale i le 350 kilowatt station, o lo'o e polokaina le ta'avale televave mai le latou saosaoa maualuga.

I le avea ai o se tagata faʻaaogaina eletise Amerika, o loʻo i ai pea sau mea taua e tasi e te mafaufau i ai, o le CHAdeMo port lea e sili pe afai e te umia se Nissan Leaf.Ae leaga, afai ua uma ona faʻapipiʻi e se tasi le uafu ccs lea, e te vaʻai atu i le Electrified America e naʻo le tasi i soʻo se nofoaga ma afai e faʻapipiʻi e se tasi le ccs port iinei, aʻo leʻi faʻapipiʻi i se isi o le Nissan Leaf o loʻo alu ese le tagata faʻaoga. laki.

connector_comparison

Sei fai mai ua uma ona e faʻapipiʻi i lenei vaega, lea na matou maua ai le tele o faʻafitauli, tulaʻi mai seʻi fai mai o loʻo ia te oe se tasi o EV fou sili ona lelei na sau ma le plug ma le totogi i le taimi nei, e naʻo le Porsche Tycon e maua i le Mustang Maki ma le Lucid Air ma ua e alu i luma ma faʻagaoioia i totonu o le app lelei.E foliga ese lenei mea ae o loʻo i ai se avanoa e le tatau ona e maua e faʻaalia pe afai e te fuafua e totogi ile Electrify America e sili atu i le faalua i le masina, e tatau ona e sainia mo le Electrify America's pass faʻatasi ai ma se polokalame faʻaauifale e tipi le tau o taʻitasi. totogi sauniga e 25%.

O le fa'afitauli e ui lava i le Electrify America e le mafai ona e fa'afeso'ota'i uma le totogi o le sui ma le plug-in charge i le taimi e tasi ina ia e maua ai le filemu o le mafaufau, e mafai ona e faʻapipiʻi ma alu pe e te manaʻomia le tapeina. fa'apipi'i ma totogi atoa ma fa'agaoioi sauniga ta'itasi mai lau telefoni ina ia mautinoa le tau taugofie.

Ou te le o taumafai e fai atu o le supercharging teslas e atoatoa, o loʻo i ai pea le fenumiai i le va o le 75 kilowatt urban superchargers o le 150 kilowatt chargers ma le 250 kilowatt chargers, ae mo le tele o vaega e leai se mafaufau e te faʻapipiʻi i lau faʻataʻitaʻiga i mea e te manaʻo e alu i ai. ma o le a taʻu atu e le taavale ia te oe.

Afai o fea e te manaʻomia e totogi ai i latou mo le a le umi i le taimi nei e tusa ai ma le faʻatuatuaina, e 20 urban superchargers iinei i le nofoaga lea o Milpitas Electro America e fa faleoloa, i le taimi nei naʻo le lua o loʻo faʻaogaina i luga o mea uma, lea na matou auai ai. O le totogi a le nbc i Amerika atoa na matou maua ai le tele o tau, lea na maua ai e se tasi poʻo uma uma o laina faʻapipiʻi e sili atu le lemu nai lo le saoasaoa o le tau, o lea na matou o atu ai i le Electrify America e aʻoaʻo atili e uiga i mea o loʻo latou faia e faʻaleleia ai lenei aafiaga.

 

O nisi o fa'afitauli e uiga i le Electrify America charging station.

Sa i ai ni a matou aafiaga e le sili ona manaia i le taimi o le tau i Amerika, o nisi taimi e laki ai o lau fesoʻotaʻiga e aofia uma ai le atunuʻu ma nofoaga, na matou faimalaga ai.I luga o le Electrify America charger station, sa i ai ni a matou faʻafitauli i fafo.Aisea e ono o'o ai se tasi i se vasega D-rated po'o se fa'alavelave e le o lelei le fa'atinoga o le sauniga.

o loʻo matou mataʻituina pea le fesoʻotaʻiga ina ia i ai se matou nofoaga autu o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e 247 tagata faigaluega, e aofia ai le tusa ma le 30 inisinia o loʻo i luga o suiga eseese e mataʻituina, o vasega uma i luga o fesoʻotaʻiga ma vaʻavaʻai mo tulaga toilalo e suʻe ai sauniga e ono taofia pe i totonu. ua faaitiitia le tulaga lea, o lea la o le faaitiitia o lou aafiaga i ni nofoaga se lua ua aafia ai nofoaga filifilia ma o le mea moni o se luitau i le uaea o uaea malulu vai lea na matou taamilo i fafo.

E te iloa le faitau afe o i latou i le salafa o le atunuʻu ma o se faʻafitauli lautele lea ma se masini i totonu o le uaea e manaʻomia ona sui ma o le a le mea e fai e le au faʻatau.A latou lagona e ono i ai se mea sese i le vevela vevela i totonu o le uaea, latou te o atu i se tulaga faʻaletonu ma o loʻo ia i matou uma le mafai faʻamaonia i le pito i tua o la matou fesoʻotaʻiga e iloa ai po o fea uaea latou te i ai ma ua matou aʻafia ai se faʻasalalauga. ia mautinoa.O loʻo matou suia lena masini poʻo le suia o lena uaea e faʻamautinoa ai e leai se tasi e manaʻomia le mauaina o vasega D-rated.

E manaia, aua e mautinoa lava o se mea e agai atu i le faaiuga o la matou malaga i le tele o mea i le talafatai i sisifo.Na amata ona ou vaʻai i ni laina fou o nisi taimi e sui le uaea i le tasi itu ae o le isi e le tatau ona sui uma ia uaea e foia ai lena faʻafitauli pe naʻo le afaina ai o uaea filifilia ina ia e iloa pe a matou iloa le mataupu matou fai se fa'aupuga fa'agasolo o lo'o fa'agasolo atu.O le taimi nei e foia ai poo le a le ituaiga redundancy o le Electrified America e pei ona e silafia o le i ai o uaea e lua mo se faataitaiga po o totonu o le kapoti, o le a le ituaiga redundancy o loo mafaufau i ai le Electrified America ma e te iloa foi le foia o faafitauli.Ua ou va'ai fo'i ua amata ona fa'apipi'i nisi ma'a i nisi o nofoaga pe a fa'apea.o le laina i lalo Ou te le iloa o mea faavae o le faʻataʻitaʻiga o le auala tatou te taʻavale ai i fafo.

O lea la, i luga o le alatele e tusa ma le 70 maila le va i le isi itu o le atunuʻu ona iloa ai lea o loʻo sili atu le maualuga, maualuga o matou nofoaga e sili atu ona vavalalata faʻatasi ma sili atu le maualuga i nofoaga metro, o lea e i ai foi se tulaga o le toe faʻaaogaina. o iina o loʻo matou fausiaina i totonu o fesoʻotaʻiga mai se vaaiga i nofoaga.Afai la sa i ai se fa'afitauli i se tasi nofoaga patino ae o lo'o i ai se isi nofoaga o le Electrify America e latalata i le tulaga o lo'o i ai a matou nofoaga e pei o le vanu fair i le vanu silicon, latou te o'o atu i le 14 faleoloa ma o lo'o matou fuafuaina ni nofoaga tetele mai. iina foi.O lea la, e matua taua tele le redundancy i le tulaga o le saite ina ia tele au totogi e avanoa pe afai o loʻo i ai isi tagata o loʻo faʻatali e faʻaoga na moliaga ia o loʻo tatou vaʻaia atili i luga o le upega tafailagi i nei aso.Ma, pe a i totonu o tau taʻitasi e te iloa o loʻo i ai i luga o faʻataʻitaʻiga o loʻo e vaʻaia i tua atu o loʻo i ai a matou uaea se lua e faʻaopoopoina ai le maualuga o le faʻaogaina.

Ioe, ou te manatu o le a le mea o loʻo e faʻatatau i ai i totonu o le faʻatonuga lava ia, o loʻo i ai a matou masini eletise e faʻaliliu ai le mana ac i le dc, ma o loʻo i ai foi le tele i totonu o kapoti eletise taʻitasi.O lea e iai la matou tulaga o le redundancy ua fausia i totonu o le eletise, o lea afai e le manuia se tasi o na mea o loʻo galue pea le charger e te iloa pe sa tatau ona ou maua le 150 kilowatts e tasi ua le mafai nei ua ou maua le 100 ma o se mea e saʻo le faʻatulagaina.

 

Aumai se mea fa'apipi'i uta i lau malaga.

E mautinoa lava, ou te iloa e ala i lenei blog sa ou talanoa tele e uiga i le auala e mafai ai e le Electrify America ona sili atu ae o le tala fiafia o loʻo latou galulue e faʻaleleia a latou fesoʻotaʻiga ma le televave o loʻo fausia faʻatasi ma a latou uaea ma maa faʻapipiʻi ma e ala i le faʻateleina o le mamafa o uta.E le gata i lea, o le ccs o se polo lautele o lea e tele isi kamupani o lo'o fa'atupuina a latou lava feso'ota'iga i luga a'e o lena tesla o lo'o fa'ata'ita'iina se polokalame i Europa e fa'ataga ai isi EV e totogi i luga o la latou feso'ota'iga.Masalo, o le a latou o mai ia i matou ma se ituaiga mea faʻapipiʻi i le lumanaʻi.


Taimi meli: Tes-08-2023
  • Mulimuli mai ia i matou:
  • facebook (3)
  • linkedin (1)
  • twitter (1)
  • youtube
  • instagram (3)

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou