O le a le eseesega i le va o le J1772 plug ma isi plug?

Ituaiga 1, ituaiga 2, J1772 ma Mennekes atonu na e faalogo muamua i na faaupuga, ae afai e te le maua se avanoa e vave ona e mauaina i latou ona o le a na ituaiga o paʻu eletise.

O le a le eseesega i le vaJ1772 palakama isi palaka?

O le asō, o le a ou faʻatalanoaina tulaga eseese o loʻo faʻaaogaina i Ausetalia ma le eseesega i le va o ituaiga palaka eseese.

Talu ai o loʻo faʻasolosolo pea le taʻavale eletise e faʻapea foi le tekinolosi i tua atu o maʻa ma le auala tatou te faʻapipiʻiina ai ma e talitutusa lava ma vaega, pe a faʻafeiloaʻi telefoni feaveaʻi i le usbc ma le uila uila e lagolago ai le vave faʻatumu, faʻalagolago i le vaega o le. le lalolagi o lo'o e i ai i ituaiga palaka mo suiga uma ac ma dc e saili atili ai e uiga i le eseesega i le va o le ac ma le dc kiliki i luga iinei i luga o le pop-up fu'a lea na ou faia ai se vitio i tulaga eseese o le totogiina i Ausetalia.

I le taimi nei, ua fa'aaogaina e Europa le ituaiga 2 lea e ta'ua o Mennekes mo le ac charging ma le CCS2 mo la latou dc Iapani peita'i o lo'o fa'aogaina le ituaiga 1 e ta'ua o le J1772 mo le ac ma le CHAdeMo mo le dc charging.E fa'apena fo'i, fa'atasi ma Amerika o lo'o i ai le ituaiga 1 mo le fa'atauina o le ac ae ua latou fa'aaogaina le CCS 1 mo le fa'atonuina o le dc e fai ai ni mea e sili atu ona fenumiai.Ua maua foi e Tesla i Amerika a latou lava palaka mo le ac ma le dc.

J1772-plug-20231130151540

J1772-plug-20231130151456

 

O le CCS 2 e foliga mai o le a avea ma tulaga fa'atatau mo le dc.

E na'o le fa ituaiga palaka e tatau ona tatou iloa ma o le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 mo le ac charging, CHAdeMo ma CCS2 mo le dc charging.

O ta'avale uma i Ausetalia o lo'o faia i le taimi nei i le tu'ufa'atasia o nei palaka e fa lea e ta'ua o ta'avale eletise fou uma e sau mai Ausetalia i aso nei o lo'o fa'apipi'iina i le ituaiga 2 palaka ma o le uiga o lenei mea o le CCS2 o le a sili atu ona avea ma tulaga fa'atau mo le dc.

E le gata i lea ma o le a ou faʻamatalaina pe aisea i se sekone i le taimi nei, afai tatou te vaʻavaʻai totoʻa i ituaiga ac plug iinei o loʻo i ai laʻu ituaiga 1 e taʻua foi o le J1772 plug ona i ai lea i le itu lea e i ai sau ituaiga. 2 ua ta'ua foi o le polo Mennekes.

E pei ona mafai ona e vaʻai iinei o le ituaiga 1 o loʻo i ai se faʻamau i luga ma o le a le mea e tupu pe a faʻapipiʻi lenei mea i totonu o le kata o le tamai faʻamau i luga o faʻamau i luga o le socket e loka ai i totonu, ona e iloa ai lea o le le pito i lalo e sili atu le lapotopoto pe a faatusatusa i le ituaiga 2 lea e maua ai le lapotopoto pito i lalo ae o le pito i luga mafolafola ma o le auala lea e mafai ai ona e iloa le va o le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 plug.

ccs-ituaiga-1-vs-ccs-ituaiga-2-faatusatusaga-740x416

 

O le mea e tu ai le CCS o le tu'ufa'atasiga o le fa'aogaina o masini ma le ituaiga 2 palaka.

Ae o le mea e sili atu ona taua, sa ou manaʻo e vaʻavaʻai atili i le faʻatulagaina o pine e pei ona e vaʻai i le ituaiga 1 o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga e lima pe a o le ituaiga 2 o loʻo i ai se faʻasologa o pine e fitu ma o le lua o pine laiti o le mea lea matou te taʻua. e pei o le pailate pulea ma le pailate vavalalata ma o le mea lea e mafai ai e fesoʻotaʻiga i le va o le taʻavale ma nofoaga faʻapipiʻi e taʻu atu ai le uta.

A tumu le ta'avale ona taofi lea o le tu'uina atu o le paoa ona fa'aopoopo ai lea o le pine fa'aopoopo e tolu mo le laina le tutusa ma le eleele.E fa'apena fo'i, fa'atasi ai ma le ituaiga 2 o lo'o e maua moni lava le laina 1, laina 2, laina 3 fa'aituau ma le lalolagi ma faapena.

O le uiga o lena mea o le ituaiga 2 plug e mafai moni lava ona lagolagoina le 3 vaega o loʻo molia e oʻo atu i le 22 kilowatt e faʻafeagai ma le ituaiga 1 e mafai ona naʻo le tasi vaega e molia ai le 7 kilowatts ma o se vaega lea o le mafuaʻaga o le ituaiga 1 ua alu ese ma le tele o kamupani gaosi taavale o loʻo agaʻi atu i le ituaiga 2 aua e mafai ona lagolagoina se totogi vave.O le isi mafua'aga ua avea ai le ituaiga 2 ma tulaga fa'atonuina o lo'o aga'i i luma ona o le uafu dc charge i'inei o lo'o i ai la'u soketi fa'amau CCS2 ma o le mea e tu ai le CCS o lo'o tu'ufa'atasia le fa'aogaina o le fa'aogaina ma le ituaiga 2 palaka, e pei ona e va'aia. i le pito i luga o loʻo i ai sau palaka ituaiga 2.

20231130173140

 

O le a le ituaiga socket e tatau ona tatou filifilia?

O le a la le uiga o le taimi o loʻo e faʻapipiʻiina ai e mafai ona e faʻapipiʻi le ituaiga 2 palaka i totonu o le socket ona e sau ai lea i le dc charging o loʻo e maua ni pine faaopoopo se lua i lalo o lau laina ma le faʻamau. , o le a le mea e fai e le dc charging.

O le manatu la e faapea i totonu o se taavale eletise e mafai ona e tasi le socket e pei o lea e lagolagoina uma le ac ma le dc e faʻatatau i le faʻafeagai ma le i ai o sockets eseese e lua mo le ac ma le dc, o le tele o taavale faʻaonaponei o loʻo faʻaaogaina le ituaiga 2 ma le CCS2 e fai ma faʻatonuga. socket, e pei o le Hyundai kona Tesla Model 3 ma le MG ZS EV.

O nisi o ta'avale Iapani fou, e pei o le Nissan LEAF a'o latou fa'aaogaina le ituaiga 2 e fai ma fa'atonuga o le fa'atauina o le ac, o lo'o latou fa'atumauina pea le CHAdeMo mo le dc charging.

20231130173109


Taimi meli: Nov-30-2023
  • Mulimuli mai ia i matou:
  • facebook (3)
  • linkedin (1)
  • twitter (1)
  • youtube
  • instagram (3)

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou